• about.html

Industri RIHOO diadegkeun taun 2010, tur aya di kota palabuan badag tina Ningbo, dimana oge dasar penting mékanis produksi di China.We nu produsén profésional pikeun sistem pituduh linier, keur nyadiakeun lagu roller arah, rel pituduh roller , komponen jeung asesoris, non-standar sarta standar pangalaman bearings.With loba yearsâ € ™ jeung alat husus, urang ngarti rarancang jeung aplikasi customerâ kami € ™ s syarat anu nyandak urang ngamekarkeun produk pituduh linier inovatif nu nawiskeun solusi anyar mendesain insinyur.